TESTIMONIALS

KELLY RISVOLL

Jeg var så heldig og fikk snack platter til min 25 års bursdags feiring. Det var utrolig godt, med mange gode smaker. Det viste seg å være veldig så populært ❤️ jeg kan anbefale dette på det aller sterkeste, og booker gjerne igjen til en annen anledning!!

VILDE & EMIL

Vi hadde snacker platters som ventemat i bryllupet våres. Noe som gidde god stemning og alle fant noen favoritter som de likte. Vi har fått veldig mye skyt på ettertid av maten til wylde goats pantry! 
Både dekorativ og godt 🧀🍓🥝
Vi leide og et nydelig gull bestikk som vi hadde senere ved middagen som gjorde prikken over i’en 🌿
Anbefales til alle!

KRISTINA MAASEIDE

Jeg leide jentene inn til decor og snacks! De overgikk all forventning og er virkelig noen arbeidsjern! Huset mitt så helt fantastisk ut og de forstod med en gang hva jeg hadde sett for meg!
Kommer til å bruke Honey & Graze alle anledningene jeg kan!

LISA ESPELAND HANSEN

Fantastisk god «fingermat» med alt du kan tenke deg av kjeks, frukt, bær, oster, dressinger etc. Jeg er frelst. Kan anbefales til absolutt alle!

VELVET SANDNES

Vi hadde en felles kundekveld på Velvet i Sandnes sammen med Wylde Goats Pantry, hvor det ble laget en nydelig snackplatter. Ikke bare er eier utadvendt, flink og omgjengelig, men hun er også særdeles dyktig i fremstillingen og dets innhold. Wylde Goats Pantry ble en slager for kundene, både med de nydeligste smaker med gode råvarer, men også i et dekorativt perspektiv! 

Vi på Velvet vil absolutt anbefale Wylde Goats Pantry til både små og store begivenheter dersom du ønsker det lille ekstra, prikken over i-en! En annerledes (og smakfull) opplevelse <3

Velvet Sandnes

TONJE HOLM

Ble overrasket med snack platter til bursdagen min, og for en fin overraskelse!😍🍓 En estetisk nydelig kreasjon med masse god snacks!🙌🏾 snack platteren var perfekt som servering i bursdag, da folk som regel ikke ønsker tung mat sammen med det i glasset (og kanskje før en tur på byen), men ønsker å bli mette på noe alle liker! Kan absolutt anbefales videre